volledige check T2b 7-pers. 1979 USA Terug
We hebben een schitterende personenbus in Oregon gevonden, die medio januari 2014 bij ons wordt verwacht. Origineel two-tone mexicobeige-taigagroen met een schitterend 7-persoons interieur en groen getint glas rondom!
De bus is in Oregon gewoon in het dagelijks verkeer gebruikt en goed onderhouden geweest. Desalnietteplus gaan hem een volledige check geven om zo een rijklare, veilige bus creŽren.
Deze bus is van modeljaar 1979, in november 1978 geproduceerd. De motor is de standaard 2-liter L-jetronic injectiemotor gekoppeld aan de eveneens standaard 6-ribs tweeliter versnellingsbak.
Het exterieur het enkele lichte schades die vakkundig door ons worden aangepakt zodat aan de buitenzijde de bus straks ernstig gezien mag worden. Het interieur is zeer netjes, de hemelbekleding helemaal onbeschadigd en is geheel compleet. De ingebouwde aircoditioning oogt in het interieur prachtig, maar zoals vaak mist de compressor en functioneert het systeem niet. Geen ramp, alle ramen kunnen open, arko.. Nogmaals, het interieur is prachtig! Heeft u interesse in deze bus, neem dan contact met ons op.