volledige restauratie T2b Champagne Edition I 1977 USA TE KOOP Terug
Deze ONGELOOFLIJK keiharde en roestvrije Champagne Edition I met de originele achterbanken aanwezig maken dat deze 7-persoons het verdient te worden gerestaureerd. Tien jaar buiten onder een boom gestaan, in Texas USA, en dan op twee plekken na helemaal niks hebben. Dat is het mooie van het Texaanse klimaat. We zeggen er verder niets meer van, deze T2 is werkelijk schitterend gebleven! U moet het zien.
Geen motor? Nee, die was destijds versleten en er al uit gehaald. Da's geen ramp want geregeld deugen de motoren in Amerikaanse bussen toch al niet en moet je ze hier alsnog compleet reviseren. We bouwen er dus gewoon hier eentje. Een tweeliter met injectie uiteraard als origineel.

We bouwen een nieuwe injectiemotor, herzien het remsysteem, de wielophanging en de elektra als altijd volledig, conserveren de carrosserie en u heeft een PRACHTIGE speciale uitvoering.
Inmiddels is de bus volledig geplaatwerkt, is hard en volledig strak, klaar om verder het restauratieproces in te gaan met koudijsstralen, zandstralen etc.etc. Een perfect halffabrikaat! Foto's uit Dallas, Texas: Foto's: