restauratie T2b Westfalia 1975 USA Terug
He-le-maal prachtig, deze witte Westfalia uit Californie. Door vader nieuw gekocht in 1975 en overgenomen door zoon. Altijd droog gestaan en goed onderhouden. Van binnen als nieuw en origineel. Het fineer van de kastjes is gewoon helemaal gaaf, van slechts een enkel laatje is een hoekje los aan het laten. De lak is volledig origineel met aan de rechterzijkant licht schade aan een oudere lichte schade achter onder de schuifdeur. Samen met de rechterachterhoek is dit deel ooit overgespoten.
Toen in juni van dit jaar de motor na 135.000 mijlen een compressieprobleem kreeg en ging de bus in de ban. Maar wij hebben hem voor u aangekocht en halen hem naar Nederland. Als deze prachtige bus hier is zijn de lichte schade en de motor het eerste dat wordt aangepakt, samen met een volledige technische check. De versnellingsbak is helemaal goed en na de RDW kentekenkeuring wordt het daarna genieten!
Verduurzaming middels droogijsstralen van de bodem en nieuwe conservering hiervan samen met de holle ruimtes kunt u optioneel door ons laten uitvoeren.
Foto's uit Oakland, Californie: